logo
flags
Undervisning
 
 

Det behövs inte magi för att ditt klassrum skall bli en replokal...

...det behövs bara en JamHub!

 
  • Tar bort den bullriga miljön för lärare.
• Flera band samtidigt i samma lokal.
• Eleverna når bättre resultat.
• Läraren bestämmer vad hon vill höra och när.
• Ger grundläggande kunskaper i mixning.
 
 
Varje bandmedlem pluggar in sitt instrument, mikrofon och hörlurar och styr sedan sin personliga mix för bästa ljud. För alla andra som vill ha det tyst är det just….tyst.
Att arbeta tillsammans
Elever kan delas in parvis eller i hela band. Dom spelar i sin egna virtuella studio med personlig kontroll över sin individuella mix och ljudbild.
   
 

Lösningen på musiklärarkårens hörselproblem

Hörselproblem och tinnitus är ett mycket utbrett problem bland musiklärare. Resultat från undersökningar visar att mer än 30% har någon form av hörselnedsättning och nära 25% av musiklärarna har besvär av tinnitus.

JamHub - UndervisningJamHub tar bort den bullriga miljön för lärare. Med JamHub har läraren full kontroll över ljudvolymen och bestämmer själv vad han/hon vill höra och när!
När läraren vill ha det tyst är det ... just tyst!

JamHub - UndervisningAtt investera i en tyst replokal med JamHub sparar inte bara hörseln. Det är betydligt billigare än en traditionell replokal med ljudisolering, dämplattor och PA-system.JamHub - UndervisningMed JamHub kan elever delas in parvis eller i hela band. Dom spelar i sin egna virtuella studio med personlig kontroll över sin individuella mix och ljudbild. Likaså kan gruppundervisning bedrivas med ex.v. flera trumelever i samma lokal. Läraren kan i alla exempel lyssna på och tala med varje enskild elev.

Jamhub referens
”JamHub är ett bra verktyg att undervisa Rockgrupp med, utan att trötta ut öronen för varken lärare eller elev. Alla ställer enkelt sin medhörning själva.”

-Ola Johansson

Slagverks- och ensemblelärare - Skara Musikskola.
line

Ekonomiansvarig älskar JamHub!

Att utrusta en hel replokal med JamHub och instrument är betydligt billigare än en traditionell replokal. Med JamHub behövs inget PA-system i replokalen vilket i sin tur ändrar förutsättningarna för lokalen och investeringen i sin helhet. Alla musiker kopplar in sina instrument i JamHub och hör sin personliga mix genom hörlurarna. Kostnaden för en JamHub med hörlurar startar på c:a 5500:- för fem musiker*. Då är ljudkvalitén exemplariskt, något man inte kan säga om ett PA-system för samma pengar!

JamHub - UndervisningMed JamHub ändras också behovet av lokal. Det är här den stora kostnadsbesparingen finns. Att ljudisolera ett rum kostar mycket pengar. Dubbla gipsskivor, mellanväggar, reglar och isolermaterial dämpar endast några få db. Lägg därtill allt arbete. För total dämning förespråkar ljudarkitekter lösningar som ”ett rum i rummet”.
Med JamHub krävs ingen ljudisolering alls av lokalen. Alla övar med hörlurar och för omgivningen är det tyst. Den tysta replokalen kan flyttas till ett annat rum efter önskemål.

Är det ett större rum kan dessutom flera band- eller grupplektion pågå samtidigt utan att störa varandra. Skärma av visuellt med gardiner! Det bästa av allt är att läraren själv kontrollerar vad han/hon vill höra och när, vilket minimerar hörselskador och tinnitus som är ett utbrett problem bland musiklärarkåren.

* JamHub BedRoom för 2995:- och rekommenderad hörlur STUDIO-7 för 495:-/st
Jamhub referens
JamHub - Undervisning"JamHub fungerar bra, riktigt bra!"

-Bengt Eriksson
Biträdande Rektor - Rytmus Stockholm

spara pengar jamhub JamHub priser

BedRoom Paket
GreenRoom Paket
TourBus Paket

BedRoom Startkit
1 BedRoom
5 JamHub stereokablar
5 hörlurar HP-535
3 stereoadapters

GreenRoom Startkit
1 GreenRoom
1 SoleMix Remote
5 JamHub stereokablar
7 hörlurar HP-535
3 stereoadapters

TourBus Startkit
1 TourBus
1 SD-kort för inspelning
2 Solemix Remote
5 JamHub stereokablar
7 hörlurar HP-535
3 stereoadapters

     
iPads i din musikundervisning?
Fungerar bra med JamHub Tablet Connect Cable!

JamHub Tablet Connect Cablär ett 5-pack med kablar, 3,5mm till 6,3mm stereoplugg. Används för anslutning mellan iPad, iPods, och andra enheter med 3,5mm stereo-utgång, till JamHub. Färgkodade ringar ingår.

 
line
JamHub Produktblad JamHub Manual

Med JamHub studio, den tysta replokalen, har du perfekt ljudbild och full kontroll. För omgivningen är det tyst!
Jamhub
Generalagent: Crafton Musik AB • Truckgatan 2 • 442 40 Kungälv • Tel. +46 (0)303-246090 • info@crafton.se • www.crafton.se