logo
flags
d d
JamHub Produktblad

JamHub Manual

Garanti, Service och Support

Viktigt meddelande!

2016-09-07

JamHub lägger ner sin produktion med omedelbar verkan. Skälet är att företaget inte lyckats frambringa det kapital som behövs för att utveckla konceptet vidare under kommande år. Sverige hör till ett av de länder där JamHub har etablerat sig väl varför vi är mycket ledsna över detta besked. Teamet bakom JamHub har som mål att upprätthålla support via sin hemsida, visst lager av reservdelar och utesluter inte att produkten återuppstår i framtiden om de hittar en samarbetspartner.

Vi, Crafton Musik AB, som varit agent för JamHub i Sverige och Danmark har också som mål att upprätthålla support och service så långt det är möjligt. Tveka inte heller att kontakta oss om du söker tillbehör, vi kommer fortsatt kunna få fram stereo-kablar, hörlurar och stereo-adapters.

Vid reklamation gäller konsumentköplagen och du ska i första hand kontakta den butik där du gjorde ditt inköp. Spara alltid kvittot (och originalförpackningen med innehåll) så du kan uppvisa detta vid din anmälan, eller om du blir tvungen att kontakta oss (importören) direkt! Som regel kan våra återförsäljare, den butik där du gjort ditt inköp, bedöma om garanti gäller och i många fall också byta ut eller åtgärda felet inom ett par dagar.

 
 
 
 
jamhub  
Generalagent för Jamhub  

Crafton Musik AB
Truckgatan 2
442 40 Kungälv - Sverige

Telefon: +46 (0)303-246090
Fax
: +46 (0)303-92521

info@crafton.se
www.crafton.se

 
jamhub  
Tillverkare  
BreezSong LLC - the makers of JamHub™
BreezSong LLC, One Main Street, PO Box 482, Whitinsville, MA 01588


www.jamhub.com
 

JamHub

 

spara pengar jamhub JamHub priser

BedRoom Paket
GreenRoom Paket
TourBus Paket

BedRoom Startkit
1 BedRoom
5 JamHub stereokablar
5 hörlurar HP-535
3 stereoadapters

GreenRoom Startkit
1 GreenRoom
1 SoleMix Remote
5 JamHub stereokablar
7 hörlurar HP-535
3 stereoadapters

TourBus Startkit
1 TourBus
1 SD-kort för inspelning
2 Solemix Remote
5 JamHub stereokablar
7 hörlurar HP-535
3 stereoadapters

 
 
Generalagent: Crafton Musik AB • Truckgatan 2 • 442 40 Kungälv • Tel. +46 (0)303-246090 • info@crafton.se • www.crafton.se